Hos oss kan ni boka barnkalas!

Har ni barn som älskar att skapa och pyssla eller är du trött på stojjiga barnkalas där barnen försvinner åt olika håll? 

Då är vårt pysselkalas något för er! 

Passar från ca 6 år och uppåt. 


Så här går pysselkalaset till

Ni som bjuder in till barnkalas kommer ca 20 minuter innan kalaset börjar. Då hinner ni duka och förbereda den fika ni vill bjuda på (t.ex. saft och bullar). Vi står inte för någon förtäring, eftersom vi inte har något kök, men kan tillhandahålla med vita muggar-, tallrikar, servetter och bestick i plast.

De första 20-30 minuterna på barnkalaset äter/fikar ni och har eventuell paketöppning (ibland är det bäst och ta paketöppningen sist i mån av tid). Födelsedagsbarnet får även en liten present från oss på Simsalabim. Resterande 1 1/2 timma används till att skapa något av det fina pyssel ni valt i förväg i vår kalashylla. Alla sitter tillsammans runt ett stort bord och kreativiteten kan flöda!


Så här går bokningen till

Ring, maila eller kom in och prata med oss så hittar vi en tid som passar och ni väljer själva i vår kalashylla vilket pyssel som önskas. Vi har pysselkalas alla dagar i veckan! På vardagar är tiderna flexibla, men vanligt är 17.00-19.00 (med undantag över sport- påsk- och höstlov då vi har dropinpyssel och inte tar några bokningar). På lördagar finns det två tider att välja mellan. 11.00-13.00 eller 14.00-16.00 och på söndagar 15.00-17.00


Kostnad

150:-/barn på vardagar och 200:-/barn på helger inkl. allt pyssel och ”pysseltant”. Minsta debitering är för 8 barn. Max antal barn är 14.

 

Hjärtligt Välkomna!

 

Pysselalternativ


Foamclay 

från 6 år

Spargris, ansiktsmask eller tavla

Decoupage 

från 6 år

Spargris, ansiktsmask eller ask

Drömfångare
från 10 år